Skeiv Ungdom

Julaften med Skeiv Ungdom

Skeiv Ungdom arrangerer julefeiring for unge mennesker i Oslo-området på julaften 24. desember. – Julefeiringen er åpen for alle som ikke har et sted å feire jul, eller hvis den tradisjonelle julefeiringen med familien ikke er hyggelig, sier Noor Bragstad, frivillig i Skeiv Ungdom og Ungdomstelefonen.

Publisert Sist oppdatert

Skeiv Ungdom fortsetter tradisjonen med skeiv julaften for skeive og allierte i Oslo-området, og inviterer til julaftenfeiring med en helaften 24. desember.

– Julefeiringen er for alle under 30 år, både skeive og allierte, sier Noor Bragstad, frivillig i Skeiv Ungdom og Ungdomstelefonen.

Tradisjonen tro blir det åpent hus på SubScene i Oslo fra kl. 10, med jule-TV, brettspill og hygge. På kvelden blir det middag på Norda på The Hub, og SkUlenissen har til og med sørget for små overraskelser.

– Julefeiringen er åpen for alle som ikke har et sted å feire jul, eller hvis den tradisjonelle julefeiringen med familien ikke er hyggelig. Denne julefeiringen er en heldagsfeiring, men man trenger ikke delta på alt om man ikke ønsker det. Det er fritt fram å komme når man vil, sier Bragstad.

Bragstad, som også er frivillig i Ungdomstelefonen, forteller at jula kan være en sår tid for mange skeive.

– Det er mange som kontakter oss for å snakke om utfordringer rundt åpenhet i forhold til familie og slekt i jula. Også for folk som har et alright forhold til familien, kan ha det tøft i jula. Det er en høytid for minoritetsstress, så derfor vil Skeiv Ungdom tilby et alternativ, sier Bragstad til Blikk.

Info og påmelding: «Julaften med Skeiv Ungdom»

 

 

Powered by Labrador CMS