Kjendis

Skrellex får pissoar på Melløs stadion

– Det er helt amazing å ha Meløs stadion og fotballmiljøet i Moss i ryggen, sier Kai Thomas Larsen, bedre kjent som Skrellex, til Blikk.

– Jeg har jo ikke sett hva det er de har ordnet, så er ille spent! sier Skrellex om pissoaret som avdukes på Melløs stadion i Moss søndag 1. oktober.
Publisert

Kai Thomas Larsen, bedre kjent som Skrellex, vant ikke Melodi Grand Prix-finalen i år, men hjembyen Moss vet å hylle artisten.

Skrellex kjempet om finaleplass i MGP, men måtte gi tapt for Alessandra og hennes «Queen of Kings». Det la ingen demper på humøret, og på direktesendingen på NRK serverte Skrellex gullkorn på gullkorn.

Da Ulrikke Brandstorp fortalte at hun har et møterom oppkalt etter seg på Sarpsborg rådhus, nølte ikke MGP-programleder Stian «Staysman» Thorbjørnsen med å spørre Skrellex om han har noe oppkalt etter seg i Moss.

Skrellex svarte at han «ikke engang har fått et pissoar oppkalt etter seg på Melløs stadion».

Fra spøk til handling

Søndag 1. oktober går ønsket i oppfyllelse. Nå får pissoaret på stadion en plakett med navnet til Skrellex.

«Vi gleder oss. Det er veldig gøy å endelig kunne få det på plass», sier Siv Holder i Moss fotballklubb (MFK) til Moss avis.

Helt siden tv-spøken i februar har MFK og Kråkevingen jobbet hardt med å få i stand en ordentlig flott plakett til ære for Skrellex, dragdronningen fra Moss.

«Vi satt og så finalen da kommentaren kom, og da kastet vi oss rundt for å få dette til. Så har det vært til kommunal behandling og det har tatt litt tid, men nå er det altså klart», sier Holder.

På døren inn til toalettene og pissoaret blir det avduket en plakett. Holder ønsker ikke å røpe for mye om hvordan den ser ut, men hun kan si én ting sikkert:

«Den blir fargerik! Jeg synes den ble veldig kul. Den er fargerik og veldig Skrellex», sier hun engasjert.

Kai Thomas Larsen, mannen bak Skrellex, er mer enn fornøyd over hyllesten.

– Det er helt amazing å ha Meløs stadion og et fotballmiljø i ryggen. Helt rått, sier han til Blikk.

– Det var et miljø jeg som ung skeiv var livredd for, og nå får jeg et eget pissoar! Og så er det stor stas at ordføreren skal være med å åpne dette greiene, sier Larsen, som selvsagt tar turen til Moss for anledningen.

– Jeg har jo ikke sett hva det er de har ordnet, så er ille spent!

Powered by Labrador CMS