TV

– Dette blir så gærnt!

Kai Thomas «Skrellex» Larsen er å finne i den nye sesongen av Camp Kulinaris. – Sett meg, AnneMa Yuvali og Hollywoodfrue Gunilla Persson sammen på et kjøkken, og se hva som skjer ... sier Skrellex til Blikk.

Kai Thomas «Skrellex» Larsen er klar for å lære i årets Camp Kulinaris.
Publisert Sist oppdatert

Det er duket for sesong sju av realityprogrammet «Camp Kulinaris». Her skal ti kjendiser under hardt press når de skal konkurrere på kjøkkenet på idylliske Portør. 

Hver uke skal mesterkokken og programleder Kjartan Skjelde bedømme kjendisene sine matretter hver uke, helt til én står igjen som vinner.

Skrellex og Hollywoodfrue

Årets deltagere er en mangfoldig bukett. Johannes Magnusson, Lene Alexandra Øien, AnneMa Yuvali, Selene Lie, Line Verndal, Yasmin Mehmood, Yousef Hadaoui, Amir Horori og ikke minst Hollywoodfruen Gunilla Persson og Kai Thomas «Skrellex» Larsen, skal slåss og svette over grytene.

Larsen innrømmer at han ikke er like god på kjøkkenet som på scenen. 

– Jeg kan ikke lage mat, sier han. 

– Jeg er forberedt på å ryke tidlig, men jeg har veldig lyst til å lære, legger han til. 

– For de som følger meg på TikTok, så er jo svaret på hvor god jeg er til å lage mat ganske åpenbart, sier Kai Thomas Larsen til Blikk.

 – Jeg ble ikke castet til dette, ikke på grunn av kunnskapene mine om mat. Så mye kan jeg vel avsløre. Når yndlingsretten, og den eneste retten jeg kan lage, er taco, så sier vel det sitt, sier Larsen.

18. mars 2024 returnerer Camp Kulinaris til Viaplay, der nye kjendiser skal drive restaurant i Portør.

 

 

Powered by Labrador CMS