TV

Silje Nordnes og Rauand Ismail i «Kompani Lauritzen»

14 nye deltakere skal kjempe med både kropp og sjel for å bli tildelt den oransje bereten i «Kompani Lauritzen».

Disse 14 deltakerne skal bo sammen inne på kaserna.
Publisert

For første gang skal «Kompani Lauritzen» spilles inn på Voss. Setnesmoen leir er byttet ut med Bømoen leir. Det er 14 ferske kjendisrekrutter som skal gjennom ekstreme prøvelser i håpet om å bli en bedre versjon av seg selv. På deltakerlisten finner man alt fra influensere og programledere, til ordførerkandidater.

Blant de 14 rekruttene finner vi to skeivinger, Silje Nordnes og Rauand Ismail.

Silje Nordnes (39) var en av P3s mest populære programledere, før hun byttet beite og satset mer på TV. Hun har gjort suksess også på den fronten. De siste årene har hun blant annet vært å se som programleder i «Maskorama». Nå er hun klar for å teste egne grenser.

«Jeg har blandende følelser. Nå er det skrekkblandet fryd. Jeg er veldig spent. Jeg gleder meg litt, men jeg er også redd for alt som skal skje. Noen av de fysiske oppgavene ser tøffe ut. Baklengsstupet blir min nemesis», sier Nordnes til TV 2.

Til vanlig er Rauand Ismail (24) stortingsrepresentant for Miljøpartiet De Grønne. 

Når TV 2 møter ham i august 2023, rett før han skulle inn på militærleiren, var det nettopp politikk som var i hodet hans. Han var nemlig ordførerkandidat i Oslo. Han hadde dårlig samvittighet for å ta en pause fra valgkampen, men følte at han måtte gripe sjansen. 

«Militæret handler jo om disiplin, og jeg er vant til disiplin i jobben min. Jeg er likevel ikke så godt til å ta imot beskjeder og bare gjøre ting, uten å få en begrunnelse på hvorfor. Jeg tror det kan være godt for meg, å bli bedre på å gjøre ting jeg får beskjed om å gjøre, uten at jeg vet hvorfor jeg skal gjøre det», sier Ismail til TV 2.

Premieren er 2. mars på TV 2 Direkte og TV 2 Play. 

 

 

Powered by Labrador CMS