Shura. Foto: Hollie Fernando.

Videopremiere: Shura

Se Shuras nye musikkvideo «religion (u can lay your hands on me)» som handler om lesbisk kjærlighet og langdistanseforhold.

Publisert

Se Shuras nye musikkvideo «religion (u can lay your hands on me)» som handler om lesbisk kjærlighet og langdistanseforhold.

27 år gamle Alexandra Lilah Denton er for mange bedre kjent under artistnavnet Shura, som ga ut debutalbumet «Nothing’s Real» i 2016.

Det åpent skeive artisten er snart aktuell med nytt album. Albumet «forevher» slippes 16. august og er ifølge Shura et album som handler om forholdet mellom henne og kjæresten.

Albumomslaget er inspirert av Auguste Rodins skulptur «The Kiss» (1882) og viser to kvinner i varm omfavnelse badet i blått.

«Jeg ønsket å skape noe folk kan se på, som med skulpturen «The Kiss», og tenke: «Jeg kjenner meg igjen». Eller kanskje de tenker «Det vil jeg ha», «Jeg lengter etter det» eller «Jeg trenger det.» Jeg ville skape noe som sier noe spesifikt om min erfaring som queer og kvinner, men som andre, uavhengig av kjønnsidentitet eller seksuell orientering, kan se på og tenke, «Ja, det forstår jeg» eller «Så vakkert.» Fordi all kjærlighet er vakker», sier Shura I en pressemelding.

Første singel og musikkvideo fra albumet «forevher» er låta «religion (u can lay your hands on me)». Om låta sier Shura: «Den er en meditasjon over queer følelser og den utforsker ideen om sex som en religion. Låta er inspirert av en gryende kjærlighetsaffære, hvor det var utstrakt bruk av SMS og telefonsamtaler over diverse landegrenser.»

Se «religion (u can lay your hands on me)» på Blikk nett.

Powered by Labrador CMS