TV

– Lavrans er et kunstverk, et mirakel

Både mentorer og publikum har trykket «The Voice»-deltaker Lavrans Svendsen (22) til sitt bryst. Nå har Norges mest kjente, selverklærte medium Lilli Bendriss (77) også falt for talentet.

Lavrans Svendsen har et ønske om at musikken hans skal inspirere og være til glede for andre mennesker.
Publisert Sist oppdatert

Med sin karakteristiske stemme og sceneantrekk, får Lavrans Svendsen nesten hele mentorpanelet til å falle av stolene, og ikke minst seerne. Fredrikstad-gutten imponerer igjen og igjen i «The Voice» på TV 2.

En som også har fått øynene og ørene opp for talentet er det selverklærte mediumet Lilli Bendriss.

«Jeg har en slags moderlig beskyttelsesfølelse for Lavrans, at jeg vil være her for spørsmål han har. Det er nesten som at han er barnebarnet mitt. Jeg kommer til å følge ham. Vi har blitt veldig gode venner, og selvfølgelig heier jeg på ham i «The Voice»», sier hun til TV 2.

Svendsen og Bendriss møtte hverandre for første gang etter at hun hadde holdt en live podkast-innspilling i Oslo. Unggutten oppsøkte henne for å si «hei» på scenen etter showet.

«Jeg så bare et hvitt lys rundt ham, og det første jeg så var jo øynene hans. Jeg ante ikke hvem han var, men tenkte: «Denne gutten blir noe stort i verden». Lyset rundt ham gjorde at jeg umiddelbart ba ham som gjest i min podkast Uforklarlig», sier Bendriss.

22-åringen sier at han lenge har hatt på følelsen at han en dag skulle møte Bendriss.

«Jeg har følt at hun skal komme til å si noe viktig til meg. Samtidig har jeg slått det fra meg med at: «Nei, det er bare et eller annet i hodet mitt». Men så skjønte jeg at det var intuisjonen min. Det var kjempestort at det ble virkelighet», sier Lavrans til TV 2.

Bendriss sparer ikke på superlativene når hun beskriver sin nye venn.

«Lavrans er et kunstverk, et mirakel! Han er hele pakken og han gjør aldri noe som ikke er fra hjertet. Han får visjoner og gjør det han ser, og det stemmer så bra med det jeg har sett i ham. Jeg tenker at verden trenger en som Lavrans», sier hun. 

«Jeg tror at han kommer til å bli veldig, veldig kjent. Ikke bare i Norge, men også i utlandet.»

 

 

 

 

 

Powered by Labrador CMS