Reise

Fra den solrike og hyggelige terrassen på Rosa Bonheur Sur Seine har du en fantastisk utsikt over Grand Palais og dets spektakulære glasstak.

Bonsoir Mesdammes!
Lesbenes Paris!

Paris har mye å tilby kvinner som elsker kvinner enten du vil danse, diskutere skeiv politikk, eller flørte på Rosa Bonheur Sur Seine.

Publisert

DET LESBISKE NATTELIVET i Paris består i tillegg til en håndfull barer, av en rekke private initiativ fra kvinner og grupper som arrangerer ambulerende fester og utflukter.

En av plattformene som samler disse er Googles «Meet-up». Blir du med i de ulike lhbtiq-gruppene, vil du få en strøm av varsler om fester og arrangementer som garantert vil krydre oppholdet ditt i «Queer Paris».

Grupper med navn som «Paris L Friends» anbefales på det varmeste. De tilbyr, turer, litteraturklubber, utstillinger og afterwork-drinker med mere. Andre grupper er «Kiss Me» (store fester), «Don’t touch my Pussy» (fester), «Out – LHBT» og «WET for me» (store fester).

I tillegg lønner det seg å følge med på Facebook-gruppa «Les Soirées de Mademoiselle Audrey» som leier seg inn på mindre barer for kvinner 40+ og ofte også med mulighet for å danse, men festene deres er generelt litt mer sofistikerte der det er rom for å snakke sammen.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

89,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 6 måneder

449,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS