Musikk

Artisten Pan annonserer albumet «Pan the Pansexual»

Som en forsmak på plata slipper den taiwanske artisten Pan, nå singelen og videoen «Imperfect Poetry». Se den her.

潘Pan, tidligere kjent som rapperen Aristophanes, slipper singel i forkant av nytt album.
Publisert

Bak artistnavnet 潘Pan finner du taiwanske Pan Wei Ju. Kanskje drar du ikke kjensel på navnet, men for tiåret siden var hun bedre kjent som rapperen Aristophanes.

Under det artistnavnet gjorde 潘Pan flere anerkjente samarbeid med den amerikanske artisten Grimes. Blant annet duetten «Scream», hentet fra Grimes-albumet «Art Angels» (2015).

Nå melder 潘Pan at hun følger opp to nylige EPer «Reborn» og «Ghosts» med albumet «Pan the Pansexual».

På albumet som kommer i juli har hun samarbeidet med produsentene Clams Casino og Bon Music Vision (Kojey Radical, Lucinda Chau, Tsunaina, Gaika), og David Wrench (Sampha, FKA Twigs, The xx) har stått for miksingen.

I presseskrivet står det at artisten, som siden sist har flyttet til Lisboa, skaper sanger som uttrykker en blanding av seksuell selvsikkerhet. sårbarhet, empati og feminin styrke.

– Budskapet jeg vil ha frem, med både EPene og dette albumet, er at du må ha styrke og akseptere situasjonen din, sier 潘Pan i pressemeldingen.

I sanger som veksler mellom mandarin og engelsk synger hun om hvordan det kreves mot for å innse at man har gjort sitt beste, og så godta at det kanskje ikke var godt nok.

– Jeg bruker mange seksuelle metaforer, men føler vel at det handler mest om et kvinnelig behov for å bli sett og hørt.

Dette er også noe av temaet på singelen «Imperfect Poetry» som ellers handler om en uerfaren heks, som ikke alltid får til magi.

– Mens hun lengter etter kjærlighet, øver hun på å uttrykke sin frykt og sine behov gjennom poesi, som ender opp med å bli trylleformler, sier 潘Pan om den ferske sangen.

Albumet «Pan the Pansexual» slippes 12. Juli på Transgressive Records.


Powered by Labrador CMS