«Hey, I’m just like you», er ifølge Tegan and Sara lydsporet til hele historien deres. Tittelsporet er også den første låta de skrev sammen som 16-åringer.
«Hey, I’m just like you», er ifølge Tegan and Sara lydsporet til hele historien deres. Tittelsporet er også den første låta de skrev sammen som 16-åringer.

Mimring fra Tegan and Sara

September var Tegan and Sara-måned. Ikke bare slapp de skeive tvillingsøstrene sitt nye album «Hey, I’m just like you», men de ga også ut selvbiografien «High School».

Publisert Sist oppdatert

Tegan Rain Quin og Sara Keirsten Quin (38) med bandnavnet Tegan and Sara Quin, har solgt til gull i Canada og preget amerikanske og etter hvert europeiske hitlister i mange år nå. Musikkarrieren har gått rett oppover siden tvillingsøstrene for egen maskin ga ut albumet «Under feet like ours» i 1999. Året etter kom deres offisielle debutplate «This Business of art». Men det var med albumet «So Jealous» i 2004 at det tok av.

Forrige album, «Love You to Death», kom i 2016. Og 27. september i år ga de skeive søs­trene ut album nummer ni, «Hey, I’m just like you», et album som ifølge Tegan and Sara er lydsporet til hele historien deres. Tittelsporet er den første låta de skrev sammen. Det var mens de jobbet med selvbiografien «High School», at et nytt album presset seg fram.

Mimrer om livet

Mens de rotet i minner og bilder til selvbio­grafien fant de gamle demokassetter med låter de hadde skrevet og komponert som tenåringer. De begynte å rydde opp i tekster og melodi, og det ble snart klart at låtene tålte dagens lys.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

89,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 6 måneder

449,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS