Silvana Imam. Foto: Paulina Torbjörnsen.

Silvana Imam til Trondheim Pride

6. til 15. september går Trondheim Pride og Saepmie Pride av stabelen. På det rikholdige programmet finnes blant andre Silvana Imam og DRAMAqueen.

Publisert Sist oppdatert

Les også

Fredag 6. september starter årets Trondheim Pride med offisiell åpning i Pride House i Olavshallen kl. 18. Her blir det underholdning, snorklipping og presentasjon av årets program og tema.

Senere samme kveld kan du skaffe deg nye venner når Trondheim Pride og Trondheim Camping inviterer til Speedfriending kl. 21. Da er det også mulig å ta et slag golf med de nye vennene.

Siden går det slag i slag frem til og med søndag 15. september. I programmet finnes både kultur, politikk, debatter og spennende arrangementer, som for eksempel Rainbowsmash: Queers VS Allies, som er en fartsfylt og spennende roller derby kamp hvor queers og allierte kræsjer sammen i en regnbuehyllest til Pride i Ladehallen lørdag 7. september.

Lørdag 7. september er også dato for kick off-fest med Della og MRMRS på Lokal Klubb fra kl. 22.

Pride House i Olavshallen

Tirsdag 10. september kan du høre om situasjonen for skeive i Tsjetsjenia. Pride House inviterer til From Chechnya With Love I Pride House kl. 18 og der møter du den russiske menneskerettighetsaktivisten Valentina Likhosjva, som skal dele funn fra den ferske rapporten «Violence Against Lesbian, Bisexual and Transgender Women in the North Caucasus Region of the Russian Federation». Valentina Likhosjva intervjues av Tove Marie Paasche fra Amnesty International Midt-Norge.

Drama og parade

Fredag 13. september kommer klubben DRAMAqueen til Trondheim Pride for å lage fest på Lokal Klubb. Det blir en fantastisk anledning til å møte kvinner, likesinnede, queers, skeive, ikke-binære, danseglade, festlige og herlige mennesker.

Lørdag 12. september er den store paradedagen. Paraden er det store høydepunktet i løpet av Trondheim Pride. Som en politisk markering og feiring av mangfoldet er paraden solidaritet med alle som ikke kan gå selv. Paraden går kl. 12.30 fra Trondheim Katedralskole og avsluttes med paradeshow i øverste del av Munkegata, med musikk og appeller.

Silvana Imam på Byscenen

Kvelden avsluttes med den store Hovedfesten, som arrangeres av Trondheim Pride i samarbeid med Saepmie Pride og Byscenen. Byscenen, Alma’s og Boxer fylles med musikk, dans, kjærlighet og underholdning for enhver smak. Øverst på plakaten troner svenske Silvana Imam, og i tillegg opptrer artister som SlinCraze og X-dolls.

For oppdatert og fullstendig program, sjekk: trondheimpride.no

Powered by Labrador CMS