Underholdning

Sex Education-stjerne kommer ut

«Jeg trodde jeg var den eneste i verden», sier skuespilleren Ncuti Gatwa.

Ncuti Gatwa i rollen som Eric Effiong i Sex Education. Sesong fire har premiere 21. september på Netflix.
Publisert

Den britiske Netflix-serien Sex Education er tilbake med enda mer av tenåringer, sex, drama og komedie i sesong fire, som meldes å være den siste sesongen.

Handlingen foregår rundt en fiktiv videregående skole i England. Fra 2019 har seerne fulgt elever, lærere og foreldre og deres håndteringer av ulike dilemmaer. Men Moordale Secondary stengte dørene på slutten av sesong 3, så i nummer 4 får vi se Otis Milburn (Asa Butterfield) introduserer seg selv og resten av Moordale-gjengen, for sine nye klassekamerater ved Cavendish Sixth Form College.

Skuespilleren Ncuti Gatwa, som spiller rollen som Eric Effiong, har for første gang åpnet opp om seg selv og sine preferanser. I et intervju med magasinet Elle, forteller han om en skjellsettende opplevelse han hadde på Pride for mange år siden.

«Jeg var på Manchester Pride og gikk i gatene med kompisene mine da jeg så en kvinne som så nøyaktig ut som tanten min», minnes Gatwa.

Han forteller at de holdt rundt hverandre og at hun sa «jeg vet ikke hvorfor jeg er her. Jeg bare er her.»

«Da fortalte jeg henne at hun ikke behøver å vite hvorfor. At hun bare skal være stolt over hvem hun er. Jeg hadde aldri møtt en annen queer rwandisk person før. Jeg trodde jeg var den eneste i verden», sier Ncuti Gatwa til Elle.

I tillegg til å spille i den siste sesongen av Sex Education, har Ncuti Gatwa også gjort suksess som hovedrollen i den populære serien Dr. Who.

Sex Education har premiere på Netflix 21. september.

 

Powered by Labrador CMS