Scene

Parodi Grand Prix for siste gang

– 2024 blir siste gang vi arrangerer Parodi Grand Prix, og derfor sikter vi på å lage tidenes avslutningsshow, sier produsent Kristian Stakset-Gundersen.

Mamacitas vant Parodi Grand Prix i 2022 med låta «Mammapoliti».
Mamacitas vant Parodi Grand Prix i 2022 med låta «Mammapoliti».
Publisert

Tidligere i år ble det klart at 2023-årgangen av Parodi Grand Prix ble avlyst. Det var første gang siden oppstarten i 2005, hvis en ser bort fra pandemien, at det årlige arrangementet ble avlyst.

Samtidig etterlyste arrangørene flere ildsjeler som ville være med på å planlegge og legge til rette for det ellers populære arrangementet.

– Flere nye har meldt seg til arrangørkorpset, men ikke i stor nok grad til å forsvare en videre årlig produksjon. Vi som har bidratt i mange år ser derfor at det er på tide å gå videre, men vi lover at vi ikke skal gå stille ut dørene, sier produsent Kristian Stakset-Gundersen.

Avslutningsshowet lørdag 1. juni vil bli tidenes Parodi Grand Prix, med mye av det beste fra nærmere 20 årganger med revykonkurransen.

– Vi jobber nå med hva som skal være innholdet i et slikt avslutningsshow, og ser for oss å lande rammene for det på denne siden av årsskiftet, sier Stakset-Gundersen.

Tirsdag 31. oktober legges billettene ut for salg. Følg Parodi Grand Prix på Facebook eller Instagram for info.

Powered by Labrador CMS