TV

Kaosfamilien

Den skeive familien til Bente Holm og Siri Marie Aas, er en av ni familier som deltar i TV 2-programmet «Familiekoden», som har premiere mandag 8. januar.

Bente Holm og Siri Marie Aas med barna Mathias, Sondre, Christina og Lucas.
Publisert

I programmet «Familiekoden» får ni forskjellige familier vist frem sin foreldrestil gjennom en rekke ulike oppgaver de må utføre.

«Dette skal ikke være noe pekefinger-program, men vi skal inspireres av ni fantastiske foreldre som er fra hele Norge og som alle ni har knekt familiekoden og som skal vise oss hvordan de løser foreldreoppgaven», sier programleder Katrine Moholt, som har med seg psykolog og tidligere barneombud Reidar Hjermann i programlederrollen.

Ikke strømlinjeformet

Av de ni familiene som deltar, finner vi Bente Holm (45) og Siri Marie Aas (43), som er «Familiekodens» kaosfamilie.

Bente jobber som skoleleder på videregående skole og Siri har jobbet en årrekke som vernepleier, men endret retning og er straks ferdig med voksenagronom-studiet. 

Paret bor i Åmot med barna Mathias, Sondre, Christina og Lucas.

De beskriver seg som en bataljon av lyd og ting som skjer.

«Det er forutsigbart for ungene hjemme hos oss, de vet hvem vi er og hvor de har oss. Det som er kaotisk, er at vi har hatt små barn tett i alder. Fire barn, to voksne, mange armer og bein og mye å holde styr på i tillegg til en drøss dyr opp gjennom, også er det mye sterke meninger, mye lyd», sier Siri Marien Aas til TV 2.

«Jeg tenker det er fint å kunne vise frem kaos, for det er litt sånn livet er, livet er jo ikke strømlinjeformet, det at ting skjer og at det er noe i blindsonen», sier Bente Holm.

 «Familiekoden» har premiere mandag 8. januar på TV 2 Play og på TV 2 Direkte kl 20.

 

 

Powered by Labrador CMS