Pride

Tuvas Blodklubb og queer gjørmebryting

Du skal være ekstremt hetero for ikke å like klubben til Tuva Syvertsen, og du skal være skikkelig queer for å elske gjørme.

Tuva Syvertsen.
Publisert Sist oppdatert

Hver dag under Oslo Pride plukker Blikk noen høydepunkter fra programmet. Tirsdag 21. juni kan du delta på disse arrangementene.

Oslo Pride: Verbalt selvforsvarskurs ungdom

Pasientorganisasjonen for kjønnsinkongruens (PKI) inviterer til kurs. Kurset tar for seg hatprat og transfobi, samt ulike måter å håndtere dette. Målet er å styrke det verbale selvforsvaret for unge transpersoner på skole, i hjemmet og på fritiden. Kurset gir også noen verktøy for hvordan håndtere minoritetsstress. Deltakere inviteres til å dele sine egne opplevelser med hatprat, deretter vil vi gruppevis drøfte og analysere ulike utsagn og situasjoner som kommer frem. Du velger selv hva du ønsker å dele.
Kl. 14.30, Pride House, Kulturhuset, Boksen, Youngsgate 6.

Reclaim Pride: Queer Sauna

Gratis Queer Sauna hele dagen, fra kl. 11 til 21, på Kruttverket. Benytt sjansen til å slappe helt av, hente inn krefter og nyte sammen med andre skeive.
Kl. 11 – 21, Kruttverket, Arnljot Gellines vei 41.

Oslo Pride: Skeiv Preik

Skeiv Preik er et humoristiske og fjollete talkshow, og blir satt opp på 3KT under årets Pride. Showet ledes av Ingvild Endestad og Joakim Aadland, og gjestes av kjendiser, politikere, artister og aktivister. Showet tar opp dagsaktuelle temaer, og byr på viktige diskusjoner, mye humor og et forrykende show. Etter endt show fortsetter kvelden med etterfest med dj Ferdinand Rygh bak spakene.
Kl. 18, 3KT, Aker Brygge, Dokkveien 3.

Reclaim Pride: Gjørmebryting!

Vertene Atma Brutal og Ida Icecracker inviterer deg til en happening med myk vold og ekte gjørme, som avsluttes med queer sauna. Info: reclaimpride.no
Kl. 18 – 21, Kruttverket, Arnljot Gellines vei 41.

Oslo Pride: Tuvas Blodklubb

Norges skeiveste folkemusikklubb gjør en gjesteopptreden på Youngstorget du ikke vil gå glipp av. Tuva Syvertsen, kjent fra Valkyrien Allstars, serverer en mistenkelig billig cocktail av snuskete stev, skeive taktarter og skamløs folkrock rett i trynet når Ævestaden, folkrockbandet Gangar og dj Sissyfus inntar scenen. Du skal være ekstremt hetero for å ikke like dette.
Kl. 19, Pride Square, Loud ‘n’ Proud, Youngstorget.

Fullstendig program her oslopride.no og reclaimpride.no

Powered by Labrador CMS