«Det ble en slik sommer der alt var så på tverke.»

Anette Trettebergstuen ferierer med kjendisdanser Emma Portner

Søndag kveld delte Anette Trettebergstuen en Instagrampost om sommeren. Ett av bildene med Emma Portner i badekaret.

«Gode venner redder alltid dagen, uansett hvor mørkt det er», skriver Anette Trettebergstuen på Instagram.
Publisert Sist oppdatert

 En smilende Emma Portner (28) ligger i et badekar, sammen med to ben som tilsynelatende tilhører bildetaker, tidligere kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen. Portner har kommentert posten med «Love you bunny».

 Like før Oslo Pride gikk Trettebergstuen av som kultur- og likestillingsminister, etter en rekke habilitetsfeil.

 I Instragram-posten skriver hun:

 «Det ble en slik sommer der alt var så på tverke at vi like gjerne kunne bade med klær på, ved midnatt. Og: Gode venner redder alltid dagen, uansett hvor mørkt det er. Og de er dessuten kanskje flere, og også helt andre, enn det man tror ❤️»

Danset i operaen

Den kanadiske koreografen Emma Portner (28) ble kjent over natten da hun som 16-åring koreograferte og danset i videoen «Dancing in the Dark». Den fikk mange hundre tusen visninger på YouTube og førte til samarbeid med artister som Justin Bieber, Maggie Rogers og Blood Orange. Portner har skapt dans for alt fra Netflix, Apple til Guggenheim-museet, og har også koreografert en musikal på West End i London.

Hennes nye, «Some Girls Don’t Turn», ble nylig vist på Den Norske Opera og Ballett, og var «astronomisk stort», ifølge Portner selv. Blant annet fordi det stod hele 24 dansere fra Nasjonalballetten på scenen.

Tittelen «Some Girls Don’t Turn» kommenterte ballettverdenens forhold til kjønn og kjønnsidentitet.

«Noen dager har jeg mest lyst til å gjøre guttenes koreografi, andre dager kvinnenes, eller kanskje noe helt annet og nytt. Så da har vi både jenter som ikke kan gjøre piruetter og jenter som ikke vil gjøre piruetter», sa Portner om forestillingen.

Gift med Elliot Page

Emma Portner var tidligere gift med skuespiller Elliot Page, kjent fra filmer som «Juno» (2007) og «Inception» (2010).

Portner og Page møtte hverandre via Instagram i 2017. Page hadde sett en av dansevideoene til Portner, og sendte en melding. Senere samme år laget de videoer sammen som de postet på Instagram, og de møtte opp på filmpremierer sammen.

De giftet seg i januar 2019. I 2020 gikk de hver til sitt, og kort tid etter sto Page fram som transmann, med full støtte fra Portner.

Powered by Labrador CMS