Blikk har derfor utfordret podkast-trioen Anne Lindmo, Halvor Haugen og Rune Engelsøy Norum til verbalt å kna på noen skeive universelle tema: heteronormativitet, pride-parader og ut av skapet-journalistikk.

Lindmo og kompani

Anne, Rune og Halvor er kjent for å ta opp svært uventede problemstillinger i «Lindmo og Co». Blikk har derfor utfordret podkast-trioen til verbalt å kna på noen skeive universelle tema: heteronormativitet, pride-parader og ut av skapet-journalistikk.

Publisert

Anne Lindmo er selve dronninga av NRKs gullrekka på fredagskveldene. «Lindmo» samler nye gjester i studio hver uke og programmet balanserer mellom lett underholdning og de nære samtalene. Alt lagt til rette og laget av en hardtarbeidende redaksjon.

I tillegg til det ukentlige tv-programmet, har Anne et sideprosjekt, «Lindmo og Co», sammen med kollegaene Rune og Halvor. Podkasten er løsere i snippen enn tv-programmet. De tre møtes i studio og snakker om alt fra hverdagsproblemer til de uforståelige gåtene i livet, pluss en god dose med fjas og moro. De deler sine små og store hendelser med hverandre og lytterne, som å sitte på toget og oppdage at sidepassasjeren surfer porno på mobilen …

Blikk: Hvorfor lager dere podkast egentlig? Trengte dere et pusterom fra tv-studio?

Anne: Nei da, ikke i det hele tatt.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

89,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 6 måneder

449,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS