Bamsemonsen

Bamseleder John Earhart er villig til å gå i krig for brødrene i øst.

Publisert Sist oppdatert

John Earhart trodde nesten ikke sine egne øyne da han besøkte sitt aller første bamsetreff i Florida på 80-tallet. Over hundre voksne menn, flesteparten med god polstring rundt livet, kastet seg ut i et digert basseng hvor de samlet seg i en eneste stor omfavnelse. Slike inkluderende manerer hadde ikke Earhart opplevd maken til. Treffet gjorde såpass sterkt inntrykk på ham at han bestemte seg for å ta med bamseideen hjem til Norge, hvor han sammen med sju andre opprettet Den Norske Bamseklubben i 1999. 17 år senere har lederen av Bamse­klubben et helt arkiv av gode minner å bla i.

Tilbud for voksne homofile menn

– Under Oslo Pride i 2000 bestemte vi oss for at vi skulle ha en fest på en restaurant. Det kom godt over hundre stykker. Så viste det seg at det vanket en del flørtete damer der. Du kan tenke deg de slet med å sjekke opp mennene! De fikk ikke et eneste napp, humrer John Earhart.

Earhart og de andre initiativtakerne startet opp Bamseklubben for å gi et møtetilbud til voksne homofile menn som verken kjente seg hjemme blant skrullene eller SLM-erne. I vedtektene til Bamseklubben står det at så lenge man føler seg hjemme i klubbens miljø, så er man velkommen.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

1,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS