På Skin Lust Party er det en rekke regler du må følge: du kan for eksempel ikke ha hår som er lenger enn tre millimeter, og bruker du parfyme, må du snu i døra.

Fetisjpåske i Berlin

Easter Berlin er Europas største lær- og fetisjfestival. I påsken er den fluepapir for lær- og fetisjhomser fra hele verden, og ikke minst fra Norge.

Publisert Sist oppdatert

Lærhomsene flokker til Berlin i påska for å delta i kåringen av Mister Leather 2019 eller for å kle seg opp i lateks, lær eller uniform og danse seg svette på byens mange klubber til sola står opp.

Startskuddet for Easter Berlin går onsdag 17. april med Easter Warm Up på Woof i Fuggerstraße 37 hvor kandidatene til årets Mister Leather-kåring presenteres. Woof er en internasjonal cruising-bar med fasiliteter som mørkerom og gloryholes ...

Mister Leather

Mister Leather 2019 kåres palmesøndag 21. april. En jury med representanter fra det tyske og internasjonale lær- og fetisjmiljøet har på forhånd valgt en rekke kandidater Disse har blitt fulgt med argusøyne gjennom hele Easter Berlin-festivalen og summen av kandidatenes aktiviteter, i tillegg til personlighet, fysisk utseende og karisma, vil avgjøre hvem som stikker av med tittelen Mister Leather 2019. Selve kåringen skjer på Connection i Fuggerstraße 33. Men før den tide er det nok av aktiviteter å delta på.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

89,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 6 måneder

449,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS