Uteliv

Sørlandets første skeive utested åpner dørene i Kristiansand

10. mai åpner det skeive utestedet Barrikaden. – Vi satser stort og blir et utested med god kapasitet midt i Kristiansands smørøye, sier daglig leder Roy Hægeland.

– Navnet Barrikaden kommer av at utestedet ønsker å hedre de som har stått i kampen før oss, sier daglig leder Roy Hægeland.
Publisert Sist oppdatert

– Vi er nå i full gang med riving og oppussing. Stedet skal gjennom en stor oppgradering på kort tid, sier daglig leder Roy Hægeland, og legger til at det fra eiersiden satses stort på utestedet.

På selve åpningsdagen 10. mai kommer showduoen Voi Voi, som skal lage Eurovision-stemning dagen før dagen, altså Eurovision-finalen i Malmø.

– Vi får også besøk av dj Ferdinand, som nylig deltok i Paradise Hotel, hele åpningshelgen, sier Hægeland til Blikk.

– Hvorfor navnet Barrikaden?

– Navnet Barrikaden kommer av at utestedet ønsker å hedre de som har stått i kampen før oss og som har stått på barrikadene slik at vi kan få gode liv, og muligheten til å være friere enn vi noen gang har vært.

Utestedet skal spre glede, men også være hjemmekoselig, og har åpent torsdager, fredager og lørdager. – Vi kommer til å huse ulike show, drag, bingo og masse gøy, Barrikaden skal stå i front for å fremme skeiv kultur på Sørlandet, sier Hægeland.

Barrikaden, fredag 10. mai kl. 20, Tollbodgata 7, Kristiansand.

Se også: Barrikaden på Facebook

 

Powered by Labrador CMS