Musikk

’’ Jeg må være tro mot meg selv

Et samlet mediekorps har erklært Beharie som soulens nye stjerne. I november legger artisten ut på turné med det nye albumet «Are You There, Boy?».

Publisert

ARTISTEN ER ELSKET for sin genreoverskridende, organiske indiesoul og sine vare, poetiske tekster om identitet, kjærlighet og sårbarhet. Fredag 9. november legger han ut på turné som starter i Stavanger der han spiller sammen med Stavanger Symfoniorkester. 20. januar står han på scenen på Rockefeller i Oslo, og etterpå venter resten av Norges konsertlokaler før han synger i blant annet London, København, Stockholm, Berlin og Amsterdam.

Han hadde tre EP-er bak seg før debutalbumet hans kom ut 20. oktober i år. Han ville bli en mer moden kunstner før han ga seg i kast med en fullengder. I et portrettintervju i Blikk tidligere i år, fortalte Beharie at han følte at det løsner nå. 

– Vi er trygge på hva vi vil at prosjektet skal være, og hvilken retning Beharie skal ta. Musikken er soulinspirert, emosjonell, med en seriøs og trygg tone. Musikken er et safe space. 

Mange skeive låtskrivere bruker mye tid på å tenke på hvilke pronomen de skal bruke, eller hvor åpne de skal eller vil være i sine tekster. En gang var det slik for Beharie også, men ikke nå.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

89,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 6 måneder

449,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS