Viralt

Good-bi! Her «begraver» de sin streite venn

«Det ikke var noen bedre måte å feire at jeg kom ut enn en begravelse for mitt hetero-jeg», sier Nicole Maynard (27).

Publisert

«Gender reveal»-fester har blitt avholdt i en god del år nå. Enkelte ganger med katastrofale utfall, som i fjor, da et par i Sør-California startet skogbrannen El Dorado fordi de brukte flammer til å avsløre om de fikk en gutt eller jente. Brannen pågikk i flere måneder og gjorde 30.000 mennesker husløse.

Av andre grusomme eksempler, kan den fremdeles pågående etterforskningen i Brasil føyes til: Et ektepar etterforskes nå for å ha påført store miljøødeleggelser fordi de farget et over 18 meter høyt fossefall blått. (Spoiler alert: Det ble en gutt.)

Men nå ser internett ut til å ha funnet en langt mindre heteronormativ og langt mer lhbt+vennlig kjønns- og seksualitetsseremoni: Komme ut-begravelser.

«Hvil i fred, streite Nicole»

Nylig gikk en TikTok-video av en komme ut-begravelse viralt. Bak «feiringen» sto en vennegjeng i Los Angeles. Hedersgjesten var 27 år gamle Nicole Maynard.

Festen ble arrangert av TikTok-brukeren @panda_elisee. Under videoen skrev hun at hun stelte istand en begravelse for sin streite bestevenn. «Hun er nå min bifile bestevenn», skriver brukeren.

Vennegjengen kan ikke anklages for å ha gjort noe halvveis. Kleskoden var helsvart, på veggen hang et banner med påskriften «RIP STRAIGHT NICOLE» («Hvil i fred, streite Nicole»), og på tv-en rullerte en bildekavalkade, blant annet med teksten «GOOD-BI» og et fotografi av Maynard som holder bi-flagget.

@panda_elisee Threw a funeral for my straight best friend. She’s now my bi best friend HAPPY COMING OUT 🤪🫶🌈🌈🌈❤️❤️❤️ #lgbt #comingoutparty #bi #lesbian #greenscreen ♬ Death - Trippie Redd

Maynards venn skriver også at hun holdt en minnetale for sin streite venninne og viste fram et bilde der Maynard kysser en annen kvinne – som fikk publikum til å bryte ut i latter og applaus.

Introduserte vennene for jentekjæresten

Maynard fortalte New York Post at hun historisk sett hadde vært «den obligatoriske streite» i den skeive vennegjengen fram til i sommer.

«Etter et brudd med en mann i år, følte jeg meg endelig klar til å utforske min biseksualitet», sa Maynard til avisen.

«Ideen om «RIP Straight Nicole» tok fart, og så bestemte jeg meg for at det ikke var noen bedre måte å feire at jeg kom ut enn en begravelse for mitt hetero-jeg. Jeg fortalte vennene mine om ideen, laget en invitasjon og vennene mine gjorde resten.»

Maynard har nå en kjæreste, som var til stede under seremonien, og som møtte vennene hennes for første gang der. Hun fortalte avisen at hun følte seg som «den heldigste personen i verden som har slike støttende venner» i livet sitt.

«Å komme ut til dem føltes som en veldig spennende og god ting i stedet for en skummel ting», sa Maynard.

«De har i mange år spøkt med at de håpet at jeg var homofil, og de andre heterovennene mine har alltid vært veldig åpne allierte.»

Powered by Labrador CMS