URIX

Den nye «rettferdighetsloven» som forbyr egendefinert kjønn, ble signert av Mississippis guvernør, Tate Reeves, her med sin familie.
Den nye «rettferdighetsloven» som forbyr egendefinert kjønn, ble signert av Mississippis guvernør, Tate Reeves, her med sin familie.

Mississippi forbyr egendefinert kjønn og Ghana vil forby lhbt-organisering

Lhbt-nyheter fra verden.

Publisert

Mississippi forbyr egendefinert kjønn

KJØNN KLASSIFISERT ved fødselen skal fra 1. juli avgjøre om du kommer på gutte- eller jentelaget i ulike idrettsgrener på skolene i Mississippi. Den nye «rettferdighetsloven», ble signert av statens guvernør, Tate Reeves, i mars. Loven sikrer at ingen skoleelever vil få delta på et lag i en idrettsgren i samsvar med sin egendefinerte kjønnsidentitet.

«Guvernørens handlinger i dag er urettferdig diskriminerende. Han har pekt ut transbarn og gitt dem enda en byrde – og gjort dem enda mer sårbare for vold, mishandling og trakassering. Transpersoner burde få leve livene sine uten frykt og i åpenhet», sier Mara Keisling, leder for National Center for Transgender Equality.

Ifølge organisasjonen Human Rights Campaign er det i øyeblikket 147 anti-lhbt-lover oppe til vurdering i USAs ulike delstater, og 73 av disse har til hensikt å ramme transpersoner spesifikt. Av disse 73 lovene har omkring halvparten som mål å sørge for at transpersoner ikke får delta i idrett basert på sin egen kjønnsidentitet.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

89,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 6 måneder

449,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS