Mellom spillejobbene drar Lizz hjem til Kvamsøya og skriver nye låter. Selv sier hun at det er gjennom musikken hun uttrykker seg best.

Musikk fra havgapet

Med fersk platekontrakt i lomma slipper Lizz debutalbumet sitt i juni. Neste drøm for jenta fra Kvamsøya er å slå igjennom internasjonalt med sin egen musikk.

Publisert Sist oppdatert

Du kan like godt merke deg navnet hennes med en gang. Se for deg den flørtende råskapen til Melissa Etheridge, kombinert med glimtet i øyet og lekenheten til k.d. lang. Da har du Lizz. Med en stemmeprakt av de helt sjeldne, og et drivende dyktig gitarspill, har hun publikum i sin hule hånd fra første gitarriff. Hun har tatt på seg store sko og fyller dem godt når hun nå går i sporene til de store lesbeikonene.

Lizz ankommer ofte konsertene sine tidlig, slik at hun får hilst på de mange som har reist lange veier for å høre henne. Hun vet å ta vare på fansen. Det er støtten deres som førte til at hun ble «oppdaga» og fikk platekontrakt.

FIKK TROEN PÅ SEG SELV

Lizz, eller Lisabeth Brekke Sylthe som hun egentlig heter, trådte barneåra ytterst ute i havgapet på Kvamsøya noen få sjømil nord for Stadt. Et lite samfunn med knappe 250 innbyggere der alle kjenner alle. Da hun var ni år, flyttet hun og mora til Trondheim.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

89,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 6 måneder

449,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS