Anbjørn Steinholm Frislid og Rune Sæbønes.

Bygdepride lanserer koronakolleksjon

Bygdepride 2020 er avlyst som fysisk arrangement. Likevel, i Bygdepride-uka fra 4. til 10. mai vil det komme digitale overraskelser og festivalen lanserte nylig en egen koronakolleksjon.

Publisert

Som alle andre avlyste pridefestvaler, er det en utfordrende tid for Bygdepride Ørsta/Volda, som skulle gå av stabelen i begynnelsen av mai. Bygdepride vil markere pridesesongen til tross for avlysing av alle fysiske aktiviteter.

Bygdepride har gått i tenkeboksen for å pønske ut hva slags digitale arrangement som skal presenteres i dagene 4. til 10. mai.
– Uansett skal vi markere oss. Etter at det ble klart at vi måtte avlyse på grunn av koronakrisa, har vi fått mange innspill på hva vi kan gjøre. Det viser at folk bryr seg, seier styreleder Anbjørn Steinholm Frislid.

En ting som er helt klart, er at Bygdepride oppfordrer folk til å flagge 9. mai, da paraden skulle ha gått.
– Folk kan flagge fra flaggstang, på balkongen eller i vinduet. Og har ikke folk flagg fra før, kan de kjøpe i nettbutikken, sier styremedlem Rune Sæbønes.

Bygdepride strekker seg langt i god kundeservice.
– I nærområdet kjører vi ut varer. De som bor lenger vekk, får varene i posten, seier Steinholm Frislid.

Koronakolleksjon

For de trendbevisste og de som er på jakt etter det nyeste av det nye, har Bygdepride produsert en egen koronakolleksjon, bestående av hettegenser, hettejakke og collegegenser.
– Her har vi fått god hjelp fra Nordvestprofil. Vi er takknemlige for at næringslivet spiller på lag med oss. En spesiell takk går til Sparebank 1 Søre Sunnmøre. Støtten deres gjør at vi med stort pågangsmot allerede nå tenker på Bygdepride 2021.

Mer om Bygdepride Ørsta/Volda og om koronakolleksjonen her: bygdepride.no

Powered by Labrador CMS