Kjendis

Skeive på Farmen

Komiker Egil Andreas Skurdal og influenser Emma Ellingsen sjekker inn på Farmen neste år.

Komiker og musiker Egil Andreas Skurdal savner klokka aller mest. – Nå har geita lagt seg, burde jeg ha lagt meg? Det er så rart.
Publisert

12 kjendiser er klare for å dra 100 år tilbake i tid, til Li gård i Stange kommune. Neste år sendes den åttende sesongen av «Farmen kjendis» på TV 2, ledet av den nye programlederen, Dorthe Skappel (60).

Blant deltagerne finner vi to skeive kjendiser.

Egil Andreas Skurdal (27), som til vanlig er komiker og musiker, sier at bonden i ham ikke er langt unna. Med gårdsrøtter på både mors- og farsside håper han å få utfolde seg i gårdslivet.

«Det er deilig å få frem bonden i meg, for den ligger latent, men det er bare ikke så mange steder den får utspille seg. Jeg har jo vært en del på gård, er veldig komfortabel med dyr, og jeg er veldig glad i å snekre og ser på meg selv som veldig handy. Det er kanskje ikke alle som er like enige i det, men jeg liker å tenke det hvert fall. Jeg føler at nå kan jeg få utløp. At folk kan se: «Herregud Egil, det er ikke bare skråling og skravling, liksom. Det er jo litt tæl i han også. Det hadde vært morsomt om jeg fikk fram», sier han til TV 2.

Selv om influenser Emma Ellingsen (21) ikke nødvendigvis kan så mye om gårdsfaget, er hun svært lærevillig. Allerede før hun dro inn, fikk hun et lynkurs av sin far i både øksekast, saging og slegge.

«Pappa har vært hjelpsom og hjulpet meg mye. Forhåpentligvis får jeg bruk for den lille treningen jeg hadde, før jeg kom inn», sier Ellingsen til TV 2.

21-åringen ønsker å lære seg mest mulig mens hun lever 100 år tilbake i tid, men har satt seg et klart mål.

«Åh, jeg orker ikke å være den første som ryker. Det hadde vært så kjipt. Jeg skal ikke ryke første uka. Det er hvert fall et mål som kommer til å bli nådd», sier Ellingsen.

«Farmen kjendis» har premiere på TV 2 Direkte og TV 2 Play i 2024.

 

 

 

 

Powered by Labrador CMS