Mellom Klatremus-rollene har Espen i flere år hatt stor suksess med «Espen elsker Judy», hans eget show om Judy Garland. Under Tromsø Arctic Pride i november hyllet han og bandet også andre store divaer som Beyonce og Robyn.

Musa i skogen

Når Espen Bråten Kristoffersen spiller Klatremus, ser han for seg kroppsspråket til Alexander Rybak. Som Mikkel Rev er det Trond Giske. Og han tror at forholdet deres rommer mye kjærlighet.

Publisert Sist oppdatert

Da skuespiller Espen Bråten Kristoffersen for fire år siden fikk rollen som Klatremus ved Riksteatret, sa han at han hadde fått drømmerollen. Siden har han spilt Klatremus 102 ganger. Nå har han fått drømmerollen igjen i «Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen», den nye storsatsingen av en norsk animasjonsfilm som nettopp har hatt kinopremiere.

– Jeg husker ikke hvor gammel jeg var da jeg så stykket på Nationaltheatret for første gang. Jeg tror Bjørn Sundquist spilte Morten Skogmus og Bjarte Hjelmeland Klatremus. Jeg er selvfølgelig godt kjent med boka fra barndommen og har som mange andre norske barn hatt et spesielt forhold til den, sier Espen, som fikk filmrollen som stemmen til Klatremus etter eviglange auditionrunder.

Kjøttfri Hakkebakkskog

Animasjonsfilmen er basert på Thorbjørn Egners klassiker med samme navn. For de som ikke føler seg like hjemme i Hakke­bakkeskogen som Espen, handler historien om Klatremus og de små vennene hans som er i konstant fare for å bli spist av Mikkel Rev og andre rovdyr som ikke klarer å skaffe seg mat på ærlig vis.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

1,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS