TV

Espen og Sindre vil vinne Fjellhytta

Fire par deltar i den nye reality-konkurransen «Fjellhytta» som får premiere på TV 2 i august. I åtte uker skal parene kjempe om å vinne sin egen hytte på Turufjell i Flå i nedre Hallingdal.

Blant deltakerparene er Sindre Fløistad (32) og Espen Bråten Kristoffersen (37), som er kjærester og samboere.
Publisert

I åtte uker vil fire deltakerpar konkurrere om å vinne sin egen hytte på Turufjell i Flå kommune i nedre del av Hallingdal.

Hver uke får deltakerne et ukesprosjekt, og skal bygge og innrede rommene etter egen stil og smak. Hver uke er det ukefinale der gullhammeren deles ut til laget som har imponert ekspertene mest.

Deltakerparet som til slutt står igjen med flest gullhammere etter finaleuken vinner sin egen hytte.

Blant deltakerparene er Sindre Fløistad (32) og Espen Bråten Kristoffersen (37), som er kjærester og samboere.

Begge jobber frilans som skuespillere og musikalutøvere.

Stilmessig er begge glade i farger på veggene, og interiør som er lunt og koselig. De synes det er veldig gøy å kombinere nytt og gammelt, og skape nytt liv ved å gjenbruke ting.

Paret skal kjempe om hytta med søstrene Eva Lysø og Grete Kongshaug-Grønlund, og parene Camilla Eline Ødegård og Michael Næss, Andrea Erlandsen og Arend Kluck.

Programleder er Simon Nitsche.

Deltakerne i «Fjellhytta» er Eva Lysø og Grete Kongshaug-Grønlund, Camilla Eline Ødegård og Michael Næss, Andrea Erlandsen og Arend Kluck, Sindre Fløistad og Espen Bråten Kristoffersen, og programleder er Simon Nitsche.
Powered by Labrador CMS