Inviterer til Skeiv fadderdag 2020 i Oslo (fv.) Stephen Adom fra Skeiv Verden Oslo og Viken, Nils-Erik Aasen Flatø fra FRI Oslo og Viken, Riah Holm fra Skeivt Studentforum og Jane-Victorius Gipling Bonsaker fra Skeiv Ungdom Oslo og Viken.

Skeiv fadderdag feirer fem år

Bli med på skeiv studiestart i Oslo i Frognerparken eller på nett 22. august.

Publisert

For femte år på rad arrangerer Skeivt Studentforum sammen med fylkeslagene til Skeiv Verden, Skeiv Ungdom og FRI i Oslo og Viken fadderdag for skeive innflyttere og studenter i hovedstaden.

Med en pandemi pågående er det fullt fokus på smittevern under Skeiv fadderdag 2020, noe som innebærer at påmelding, blant annet, er påkrevd. Som alltid er dagtidsdelen i parken rusfri, og på kveldstid er det laget et digitalt alternativ til den fysiske delen av fadderdagen.

Trygt og gøy

– Lørdag 22. august inviterer vi til Skeiv fadderdag igjen og vi gleder oss skikkelig. Med noen endringer i hvordan fadderdagen vanligvis er, tror vi likevel vi skal få til en trygg og gøy dag for alle. Dette er en fantastisk mulighet til å bli kjent med flere skeive, både for de som er nye i Oslo-området og de som ikke er det, sier Riah Holm fra Skeivt Studentforum.

– Vi mener det er kjempeviktig å ha et trygt, åpent, og inkluderende skeivt alternativ til den tradisjonelle fadderuka. Fadderdagen er en mulighet for både gamle og nye fjes i Oslo til å møte andre skeive og bli bedre kjent med det skeive miljøet i byen, spesielt for internasjonale studenter, sier Stephen Adom fra Skeiv Verden Oslo og Viken.

Flere alternativer

– Som et alternativ til bar-til-bar runden, arrangerer vi filmkveld og sosial samling denne kvelden. Dette kan en også delta på om en ikke vil være med på dagsprogrammet, sier Jane-Victorius Gipling Bonsaker fra Skeiv Ungdom Oslo og Viken.

– Skeiv fadderdag er et arrangement det er en stor glede å få støtte opp om og invitere våre studentmedlemmer til! I annerledesåret 2020 har vi selvfølgelig også et digitalt arrangement. Der vil du bli kjent med våre organisasjoner, får møte andre skeive studenter og det blir konkurranser og underholdning her også. Alle som vil skal få vært med på Skeiv fadderdag, enten digitalt eller fysisk, sier Nils-Erik Aasen Flatø, leder av FRI Oslo og Viken.k

Gammel eller ung, ny i Oslo eller bodd i Oslo hele livet, alle er velkommen. Bli med. Velkommen til Skeiv fadderdag lørdag 22. august 2020.

Påmelding innen 20. august!

Meld deg på Skeiv fadderdag fysisk

Påmelding - digital utgave: Send melding/mail til Skeivt Studentforum sin facebook https://www.facebook.com/skeivt eller e-post skeivtstudentforum@gmail.com innen 20. august for å melde deg på og få link!

Program i Frognerparken:

14.00: Alle får navnelapper, hilser på hverandre og mingler.

14.30: Velkomst og introduksjon av organisasjonene og dagens program.

15.00: Bli-kjent leker i grupper!

16.30: Pizza!!

17.30: Konkurranse mellom gruppene

ca. 18.30: programmet på dagtid er ferdig

Bar-til-bar runde – kveldstid (aldersgrense 20 år)

Når Skeiv fadderdag glir over til kveld gjør vi oss klare for en introduksjon til Oslos skeive uteliv. Pga. smittevern vil vi vise forskjellige barer utenfra i grupper for så å ende opp på en sammen. Mer detaljer kommer her også.

Om du blir i parken/området kan du dra med noen av oss etter en pause. Om du vil hjemmom e.l. men vil være med på å se de forskjellige utestedene i sentrum kan du møte opp ved stortinget 19.50.

Filmkveld med Skeiv Ungdom

For alle som ikke ønsker å bli med på bar-til-bar runden, arrangerer Skeiv Ungdom Oslo og Viken et rusfritt alternativ. Dette kan en også delta på om en ikke vil være med på dagsprogrammet.

En kan velge om en vil dra med noen dit rett fra parken, eller møte opp i Mariboesgate 13 kl 20.30.

Program - digitalt alternativ:

For de som ikke kan møte fysisk på Skeiv fadderdag, har vi et digitalt alternativ! Her får du høre om skeive organisasjoner i Oslo og våre arrangement, bli litt kjent med nye skeive personer og hatt en koselig kveld med oss! Send melding/mail til Skeivt Studentforum sin facebook eller e-post skeivtstudentforum@gmail.com innen 20. august for å melde deg på og få link.

kl 18.00: Hei og introduksjon av organisasjonene og folka

kl. 19.00: quiz!

kl. 20.00: film!

Powered by Labrador CMS