Sport

Norges Ingrid Syrstad Engen støtter kjæresten Mapi Leon

Den norske landslagspilleren har fått kjenne konflikten i Spania på nært hold gjennom kjæresten.

Den norske landslagspilleren Ingrid Syrstad Engen er både kjæreste med og lagvenninne med den spanske landslagspilleren Mapi Leon.
Publisert Sist oppdatert

«Det er jo en kaotisk situasjon for de spanske spillerne. Alle sammen har egentlig blitt satt i en vanskelig situasjon», sier Ingrid Syrstad Engen til NRK, og viser til kaoset laget og det spanske forbundet er satt i etter at Spania tok VM-gull i sommer.

Kaoset ble utløst da daværende fotballpresident Luis Rubiales kysset Jennifer Hermoso på munnen under medaljeseremonien.

Etter VM-suksessen har både landslagssjef Jorde Vilda og fotballpresident Luis Rubiales måttet gå. Rubiales valgte å trekke seg etter at han kysset Jenni Hermoso under feiringen, mens Vilda fikk sparken grunnet uenigheter med store deler av spillertroppen. Før VM trakk også 12 spillere seg fra landslaget.

Den norske landslagspilleren Ingrid Syrstad Engen er både kjæreste med og lagvenninne med landslagspiller Mapi Leon. Hun legger ikke skjul på at det er en tøff konflikt kjærestens lag står i.

«Jeg føler med dem. Det viktigste er å gi de all den støtten de trenger, og det har egentlig hele verden gjort», sier Syrstad Engen.

 

 

Powered by Labrador CMS