Pride

Ny skeiv organisasjon i Grenland

– Vi ønsker å lage møteplasser og arrangementer for skeive gjennom hele året, ikke bare en uke i september, sier Sondre Moland, leder i Grenland Pride.

Grenland Pride samlet flere hundre deltakere i midten av september i år. Nå stifter arrangørene Michelle og Sondre Moland en ny skeiv organisasjon i Grenland.
Publisert Sist oppdatert

Siden 2017 har Grenland Pride eksistert som en aktivitetsgruppe under FRI Vestfold og Telemark. Nå er det slutt.

– Det har vært en super måte for oss å etablere oss på. I år feiret vi fem år, og er kommet dit hvor vi har ønske om å gjøre enda mer for skeive i Grenland, sier Sondre Moland, leder i Grenland Pride.

– Vi ønsker å lage møteplasser og arrangementer for skeive gjennom hele året, ikke bare en uke i september.

Grenland Pride har valgt forlatex FRI Vestfold og Telemark, og blir en egen ideell organisasjon.

– Vi forlater FRI som gode venner, og kommer fortsatt til å samarbeide for å bedre leveforholdet for skeive i regionen vår. Vi takker FRI Vestfold og Telemark for å ha hjulpet oss i gang og for å ha vært en god samarbeidspartner i disse fem årene, sier Michelle Moland, markedsansvarlig i Grenland Pride. 

Teknisk sett så oppløses aktivitetsgruppa, og en ny ideell organisasjon blir født. Det blir stiftelsesmøte for den nye organisasjonen 14. november kl. 18 på Comfort Hotel Porsgrunn. 

– Alle er hjertelig velkomne til å melde seg til styreverv eller som frivillig, eller komme med input på hvordan de ønsker organisasjonen skal bli. Vi er avhengige av at folk tar kontakt og forteller hva de ønsker skal skje for skeive her, om det er artister de ønsker å se på en lokal scene, arrangementer de ønsker seg eller hvordan Grenland Pride skal bli i fremtiden, sier Sondre Moland. 

 

 

Powered by Labrador CMS