Serie

Ny sesong med «Heartstopper»

Netflix kommer med ny sesong i august.

Rollebesetningen i sesong to av «Heartstopper» er klar. Premiere på Netflix i august.
Publisert

Det har gått litt over et år siden verden ble introdusert for Charlie Spring, Nick Nelson og gjesten av gjengen i Netflix-serien «Heartstopper».

Serien bygger på britiske Alice Osemans tegneserie med samme navn, og universet speiler en moderne ungdomskultur i og omkring Kent i Osemans hjemtrakter sørøst i England.

Tegneserien ble først lansert som en digital føljetong på webtoon.com og Tumblr i 2016. Millioner fulgte Charlie, Nick og deres mangfoldige vennekrets gjennom dagene på kostskolen, under erkebritiske forhold.

I «Heartstopper» faller kostskolegutten Charlie for skolelagets rugbystjerne. Charlie Spring og Nick Nelson har aldri snakket sammen før de en dag blir satt ved siden av hverandre i klasserommet. Charlie får følelser for den kjekke rugbyspilleren, men har vanskelig for å tro at Nick kan falle for en som han. Der tar han feil. Netflix-serien følger guttenes gryende romanse gjennom åtte halvtimelange episoder.

«Heartstopper» handler om individualitet, lojalitet, skeiv kjærlighet og ungt vennskap. Og alvoret utelates ikke. Charlies mentale utfordringer skaper tidvis trøbbel for den overtenkende og anspente tenåringen. Heldigvis for han, møtes han med åpne armer hos både vennegjengen og Nick.

Sesongen en avslutter med at Nick (spilt av Kit Connor) kommer ut til moren sin som bifil, og at han og Charlie (spilt av Joe Locke) offisielt blir kjærester. Både Kit og Joe returnerer i sine roller i sesong to, men i den kommende sesongen vil det være et større fokus på mental helse. Spesielt for Joes karakter.

Powered by Labrador CMS