Podkast

Tralten går med Skrellex

Kai Thomas Larsen og Henrik Mortensen lanserer podkast om sure homoer og mye skrell.

Henrik Mortensen og Kai Thomas Larsen aka Skrellex.
Publisert

Før han ble kjent som dragartisten Skrellex, kunne Kai Thomas Larsen skryte av å inneha tittelen Mr. Gay Norway 2008. Men de siste årene er det Skrellex publikum har blitt kjent med.

Det har vært et travelt år for Skrellex, med realityserier som Drags på TV 2 og Drag Me Out på Discovery, og nå sist som deltager i NRKs musikkprogram Beat for Beat.

– Livet har vært utrolig skrellete. Jeg har skrellet og showet land og strand rundt, og kosa meg i hjel. Jeg fikk en spesiell opptur etter Beat for Beat på NRK, hvor 99 prosent var positiv feedback, selv online der nettrollene regjerer, sier Kai Thomas Larsen til Blikk.

Nå, før juleroen senker seg, er Skrellex klar med podkasten Tralten Går, som ha leder sammen med make up-artist Henrik Mortensen. Podkasten er en uhøytidelig samtale om alt som faller dem inn, men også mye bitching dem imellom.

– Henrik er min beste venn, og sannsynligvis en av de beste make up-artistene Skandinavia har å by på, sier Larsen.

– I og med vi er to homser så vil det så klart komme mye fra våre personlige erfaringer i alt fra dating, showbiz, det skeive miljøet, og ikke minst kleine historier. Litt for åpent og ærlig er det vi går for.

Første episode ligger klar, og Kai Thomas Larsen lover nye episoder hver fredag. Men hva står på programmet for Skrellex i tiden som kommer?

– Skrellex tar seg en etterlengtet juleferie, og øver på masse nytt og spennende som kommer i 2023.

Powered by Labrador CMS