Illustrasjon: Reidar Engesbak.
Illustrasjon: Reidar Engesbak.

Lever du med hiv?

Det nordiske nettverket Hiv-Norden vil ha økt kunnskap om behandlingstilbudet for hivpositive i Norden og inviterer til spørreundersøkelse.

Publisert

Lever du med hiv? Da kan du delta i en undersøkelse om hivbehandling i de nordiske landene.

Svarene vil gi Hiv-Norden økt kunnskap om behandlingstilbudet for mennesker som lever med hiv i Norden. Undersøkelsen er i regi av Hiv-Norden, et nordisk nettverk bestående av hivorganisasjoner fra alle de nordiske landene, deriblant HivNorge.

– Hivbehandling er et gjennomgående tema i Hiv-Norden, og vi har sett at det er et behov for mer kunnskap, sier Andrés Lekanger, styremedlem i HivNorge og en av HivNorges representanter i Hiv-Nordens styre.

Spørreundersøkelsen har som formål å samle informasjon om hivbehandlingen alle som lever med hiv får.
– Vi håper derfor at mennesker som lever med hiv i Norge er aktive og bidrar inn med sine erfaringer. Dette er viktig informasjon både for vårt arbeid nasjonalt i Norge, men også på nordisk nivå, sier Lekanger til Blikk.

Spørreundersøkelsen lanseres på samme tid i alle de nordiske landene, og kan besvares på norsk, svensk, finsk, dansk og engelsk.

I tillegg til å gi økt kunnskap om behandlingstilbudet for mennesker som lever med hiv i Norden, vil svarene bidra til det politiske påvirkningsarbeid i Norge og i de nordiske landene.

Følg linken for å delta i undersøkelsen: Treatment Survey HIV-Nordic

Powered by Labrador CMS