Spartacus forlag spurte Jakob om han kunne skrive en bok om seksualitet. At den skulle ende opp så ærlig og privat, hadde han aldri sett for seg.

Sex på første date?

Jakob Semb Aasmundsen jakter på drømmeprinsen. Så langt har han kysset frosker og blitt pult i luftslott.

Publisert Sist oppdatert

Vår tids største løgn er at vi er seksuelt frigjorte, hevder 24 år gamle Jakob Semb Aasmundsen. En påstand som får mange av oss «voksne» til å sette chablisen i vranghalsen. Vi har jo slåss og kjempet fram seksuelles rettigheter i årevis! Og nå snakker vi fritt og utvunget om all slags sex i de fleste fora, og så kommer det en jypling og påstår at vi har feilet?

Jakob har dessverre rett. Til tross for at sex og seksualitet er dagligdagse tema i tv-serier, filmer og i populærkulturen, så sliter unge fortsatt med de samme spørsmålene som har plaget ungdom siden tidenes morgen: «Er jeg bra nok? Er den stor nok? For liten? Skal vi ha sex på første date? Elsker han meg? Hvorfor svarer han ikke?»

I dag foregår jakta på kjærligheten digitalt. Men det betyr ikke at drømmeprinsen bare er et tastetrykk unna. De fleste treff ender med sextreff som trøstepremie– så mange vi orker.

Gikk på en smell

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

89,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 6 måneder

449,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS