Oslo Pride i dag

Skeiv Preik på SALT

Metteson, Noman Mubashir og Ramón er bare et knippe av gjestene som dukker opp når Joakim Aadland og Ingvild Endestad inviterer til Skeiv Preik på SALT. Se høydepunkter fra Oslo Pride i dag.

Bildetekst: Joakim Aadland og Ingvild Endestad byr på kjente gjester når de inviterer til Skeiv Preik på SALT i Oslo.
Publisert

 Lesbiske kvinners rom og konvensjoner i Oslos uteliv, 1970-1983

I dette foredraget med utgangspunkt i masterprosjektet «Et fristed – for oss», vil Sofie Mina Stålesen ta med publikum på en reise tilbake til 70-tallet og Oslos uteliv. Stålesen vil introdusere de forskjellige utestedene lesbiske kvinner benyttet og gi et innblikk i kvinnenes liv utenfor hjemmet. Det vil bli samtaler om drikkekultur, danseritualer og atmosfære.

 Lesbiske kvinners rom og konvensjoner i Oslos uteliv, 1970-1983, kl. 14.30, Pride House, Eyr, Legenes hus, Christiania Torv 5.

Du og jeg og vi 2-3-4

Spellemannominerte Du og jeg og vi 2-3-4 er en av landets mest populære familiekonserter, med mange spennende karakterer og utfordringer. Denne gøyale gjengen tar med barna på et musikalsk eventyr og ønsker å lære alle barn i hele verden (og voksne!) kunsten å klappe på 2 og 4! Forestillingen passer for hele familien, særlig barn i aldersgruppen 3- 10 år.

Du og jeg og vi 2-3-4, Mini Pride, kl. 17, Myntgata 2.

Regnbågsmässa

Svenska kyrkan i Norge inviterer til Regnbågsmässa i Margaretakyrkan. En gudstjeneste som feirer kjærligheten. Og alt det vakre som rommes i dens mangfold. Til messen kommer Lennart Persson, predikan, Veronica Pålsson, liturg, Per Anders Håvelsrud, organist og frivillige i Margaretakyrkan.

Regnbågsmässa, kl. 18.30, Margaretakyrkan, Hammersborg torg 8B.

Skeiv Preik på SALT

For andre året på rad kommer Skeiv Preik til Oslo Pride. Skeiv Preik er et fjollete, humoristisk, og til tider alvorlig talkshow med fokus på skeiv kultur og politikk. Til showet kommer det en rekke spennende og kjente gjester for alt fra flåsete samtaler til viktige diskusjoner. Showet ledes av Ingvild Endestad og Joakim Aadland, og har blitt satt opp i en rekke byer siden showet så dagens lys under Regnbuedagene i Bergen 2015.

Skeiv Preik, kl. 19, SALT, Langkaia 1.

Fullt program: oslopride.no

 

Powered by Labrador CMS