Vegard Harm og Morten Hegseth.

Harm & Hegseth

Harm & Hegseth har 50 000 følgere på Facebook. Suksessoppskriften er kjendissladder og historier fra eget homoliv. Neste måned legger de ut på turné.

Publisert Sist oppdatert

«Kjendisjournalistene er kjendisenes kjendiser» står det på Facebook-siden til Morten. Sitatet er et godt utgangspunkt når Blikk skal møte «Harm & Hegseth»-duoen og snakke om hvordan det er å bli så populære av å diskutere snakkiser i kjendis- og underholdningsverdenen og å dele raust fra sitt eget skeive privatliv.

Morten ble med i TV3-serien «Big Brother» i 2006, men ble sendt ut av huset etter 16 dager. Året etter begynte han i VG. Så ble han kjendisreporter i Se og Hør og journalist i TV 2-programmet «Ettermiddagen» – inntil VG ba han være med på å utvikle «Panelet». Programmet hans er nå det mest sette på VGTV.

17 år gammel laget Vegard Harm en profil på den nå nedlagte Twitter-videoplattformen Vine og ble kjapt kjendis. Snart hadde han flere følgere enn både Linnéa Myhre og Hasse Hope. Han sto også bak NRK-serien «Tara og Vegard» i 2015. Nå har den 21 år gamle komikeren 160 000 følgere på Facebook.

EKSTRAFORESTILLINGER

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

1,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS