MGP

Hyller Skrellex med pissoar

Kai Thomas Larsen, bedre kjent som Skrellex, vant ikke Melodi Grand Prix, men hjembyen Moss vet å hylle artisten.

Kai Thomas Larsen.
PublisertKai Thomas Larsen, bedre kjent som Skrellex, kjempet om finaleplass i MGP i helgen, men måtte gi tapt for Alessandra og hennes «Queen of Kings». Det la ingen demper på humøret, og på direktesendingen på NRK serverte Skrellex gullkorn på gullkorn.

Da Ulrikke Brandstorp fortalte at hun har et møterom oppkalt etter seg på Sarpsborg rådhus, nølte ikke MGP-programleder Stian «Staysman» Thorbjørnsen med å spørre Skrellex om han har noe oppkalt etter seg i Moss.

Skrellex svarte at han «ikke engang har fått et pissoar oppkalt etter seg på Melløs stadion». Nå ser ønsket ut til å bli oppfylt.

Kaster seg rundt

Ønsket fra Skrellex nådde hjem til Moss og supporterklubben til Moss fotballklubb, Kråkevingen. Da Kråkevingen-leder Daniel Rajah Sriskantharajah hørte Skrellex sin kommentar på tv, kastet han seg rundt og kontaktet Moss FK, som igjen kontaktet Moss kommune.

«Kona mi er skikkelig Skrellex-fan, og vi hadde benket oss sammen med noen gode venner for å se MGP-finalen lørdag kveld. Da kommentaren til Skrellex kom var det bare å kaste seg rundt. Melløs stadion er hjemplassen vår, og selvfølgelig ønsket vi å ta initiativ til dette», sier Sriskantharajah til Moss Avis.

Moss FK var ikke sein på avtrekkeren. Søndag postet Moss FK på Facebook:

«Selvfølgelig får du oppkalt pissoaret på Melløs etter deg Gratulerer med fantastisk innsats. »

Selv lover Skrellex å stille opp.

«Veldig gøy hvis det skjer! Selvfølgelig skal jeg være med å avduke det pissoaret», sier Skrellex til Moss Avis.

Powered by Labrador CMS