Urix

Kevin Spacey raser mot ny dokumentarserie

Den skandaleombruste skuespilleren Kevin Spacey raser mot den nye dokumentaren «Spacey Unmasked», som sendes neste uke.

Kevin Spacey fotografert under et norgesbesøk i 2007.
Publisert

Den todelers dokumentaren vil vises av britiske Channel 4 og strømmetjenesten Max i USA og skildrer både karrieren til Spacey fra barndommen til stjernestatus – og anklagene om overgrep.

Ifølge Variety vil flere menn som ikke tidligere har stått fram, snakke om sine erfaringer med skuespilleren, som i fjor ble frikjent for seksuelle overgrep mot fire menn i Storbritannia.

Spacey gikk torsdag ut på og beskyldte kringkasteren for ikke å ha gitt ham nok tid til å «svare på anklager mot meg som går 48 år tilbake i tid» – og at han bare fikk sju dager på seg til å reagere på «nye, anonymiserte og uspesifiserte beskyldninger».

64-åringen hevder også at han ba Channel 4 om tilstrekkelig med informasjon for selv å undersøke sakene, noe som også ble avslått.

– Jeg vil ikke sette meg ned og la meg bli angrepet av en døende TV-kanals ensidige «dokumentar» om meg, laget i et desperat forsøk på å få seere, skriver Spacey, som vil komme tilbake til saken over helgen.

I en uttalelse til Variety svarer Channel 4 at «Spacey Unmasked» vil sendes 6. og 7. mai, og at Kevin Spacey fikk «tilstrekkelig mulighet til å svare».

(©NTB)

Powered by Labrador CMS