Kjendis

Victor Sotberg er med i nye «Farmen kjendis»

– Dette tar meg ut av komfortsonen, sier Victor Sotberg, som er en av tolv kjendiser som forlater det moderne dagliglivet til fordel for gårdslivet 100 år tilbake i tid.

– Besteforeldrene mine hadde gård med kyr, uten at det kommer til å gi meg noen fortrinn her, sier Victor Sotberg.
Publisert

Tolv kjendiser er klare for tilværelsen som forpaktere på sørlandsgården Fredheim gård, i det som blir den niende sesongen av «Farmen kjendis».

I seks uker skal deltakerne leve i disse omgivelsene og drive gården, før det til slutt står igjen en vinner av «Farmen kjendis» 2025.

Programleder blir Dorthe Skappel, som dermed leder sin andre sesong av «Farmen kjendis». Skappel var også selv deltaker i den sjette sesongen av serien, som ble sendt på TV 2 i 2022.

Blant de tolv deltakerne finner vi YouTuber og programleder Victor Sotberg (32), som ifølge pressemeldingen liker å utfordre seg selv.

– Dette tar meg ut av komfortsonen. Jeg er ingen handyman eller praktisk anlagt, så jeg har mye å lære på «Farmen kjendis». Men jeg liker å prøve ting jeg ikke har prøvd før. Og så er jeg en dyreperson, jeg elsker dyr. Besteforeldrene mine hadde gård med kyr, uten at det kommer til å gi meg noen fortrinn her, sier Sotberg.

Sotberg får følge av influenser Agnete «Agnetesh» Husebye (28), forsvarsadvokat Brynjar Meling (57), influenser Caroline Nitter (25), skuespiller Isabel Skolmen (48), matinfluenser Jan Henrik Gladkokken Syversen (45), TikTok-er og komiker Johanne Massey (23), gründer Sarita Sehjpal (56), artist og skuespiller Simon «Rambow» Tedros Negash (20), tidligere håndballspiller Susann Goksør Bjerkrheim (53), danser Tarjei Svalastog (25) og kunstner William Heimdal (21).

Ny sesong av «Farmen kjendis» kommer på TV 2 Play og TV 2 Direkte i 2025.

KLARE FOR «FARMEN KJENDIS»: Bak f.v.: William Heimdal, Simon «Rambow» Tedros Negash, Isabel Skolmen, Agnete «Agnetesh» Husebye, programleder Dorthe Skappel, Tarjei Svalastog, Susann Goksør Bjerkrheim, Sarita Sehjpal, Brynjar Meling og Jan Henrik Gladkokken Syversen. Foran f.v.: Caroline Nitter, Victor Sotberg og Johanne Massey.

 

Powered by Labrador CMS