Urix

Hørte Adele feil da hun skjelte ut en publikummer?

Det skapte overskrifter verden over da Adele skjelte ut en mann i publikum som hun hevdet sa «Pride sucks» under Las Vegas-konserten hennes.

Adele da hun slapp albumet «30» i 2021. Hun opptrer i Las Vegas, men 2. til 31. august blir hun å finne i München på en arena som rommer 80.000.
Publisert Sist oppdatert

Opptak fra konserten sist lørdag viser hvordan Adele tar opp kampen der hun satt ved flygelet – og ber ham tie stille om han ikke «har noe pent å si».

Adele er en sterk støttespiller for Pride-måneden, og har opptrådt i regnbuefarget kjole og viftet med regnbueflagget på konserter på denne tiden tidligere år.

Men nå har det dukket opp flere filmsnutter fra Las Vegas-konserten, hvor det later til at mannen egentlig ropte «Work sucks» – som respons til at Adele snakket om hvor mye hun hadde å gjøre, melder medier som Forbes og Out.

Også andre som var til stede under konserten, bekrefter at de hørte ham rope «work sucks», og at det ble en ganske flau opplevelse.

Adeles angrep på mannen og forsvar for Pride gikk viralt i sosiale medier. Bare én enkelt post av popkulturkontoen Pop Base fikk mer enn 283.000 likes og 12,6 millioner visninger, skriver Forbes.

Men fansen lar seg ikke affisere av at Adele later til å ha hørt feil.

– Uansett så elsker jeg hvordan hun helhjertet støttet LHBTQ-samfunnet, skrev en fan om misforståelsen.

(©NTB)

Powered by Labrador CMS