Pride

NRK sender fra paraden

For første gang, etter avlyste planer i fjor, lager NRK egen sending fra Pride-paraden i Oslo. «Prideparaden i Oslo er et av Norges absolutt største arrangement, og jeg tenker at det er helt naturlig at NRK lager sending derfra», sier programleder Silje Nordnes.

Pål Plassen, Silje Nordnes og Robert Stoltenberg skal lede NRK-sendingen fra Oslo Pride-paraden 1. juli.
Publisert

1. juli skal programmet «Pride» gå i beste sendetid på NRK1, med høydepunkter fra paraden tidligere på dagen.

Silje Nordnes og Robert Stoltenberg leder sendingen, mens Pål Plassen skal kommentere paraden.

«Prideparaden i Oslo er et av Norges absolutt største arrangementer, og jeg tenker at det er helt naturlig at NRK lager sending derfra. Det er også en fin mulighet for hele landet til å være med på feiringen og markeringen, eller rett og slett se hva dette er for noe», sier Silje Nordnes i en pressemelding.

Hun skulle lede Pride-sendingen på NRK i fjor, som måtte avlyses etter terroren. Også Pål Plassen skulle være kommentator i fjor.

«I år blir det ekstra spesielt å formidle feiringen av skeiv kjærlighet og mangfold. Det kommer til å bli fest og moro, men vi skal heller ikke glemme det grusomme som skjedde i fjor», sier Plassen i pressemeldingen.

Ifølge prosjektleder Mats Tørklep blir sendingen første gang en nasjonal kringkaster lager en TV-sending av dette kaliberet fra Pride.

 

Powered by Labrador CMS