Blikk

Nytt nummer i salg nå

I Blikk nr. 5/2023 kan du lese om disse sakene.

– Jeg skriver som regel sangene mine fra et «jeg»-perspektiv. Så da er det ikke alltid naturlig å skrive «him», eller å tydeliggjør hvilket kjønn det er jeg synger om. Men alle mine sanger handler om skeive erfaringer med menn, sier Beharie i dette nummeret av Blikk.
Publisert

HALLELUJA: Alt handler om kjærlighet og kropp på folkemusiker og prestedatteren Sara Parkmans nyeste album, «Eros Agape Philia».

TRO UTEN TERAPI: Lovforslaget mot konverteringsterapi er utsatt. – Men Norge er forpliktet til å innføre forbudet, sier Dag Øistein Endsjø, professor i religionsvitenskap.

SØRLANDETS PRIDESJEF: I sommer har Andreas Haugland Ausland ansvaret for intet mindre enn ni Pride-markeringer på Sørlandet.

FRA TINDER TIL TINDER: Da Tone Tjøstheim og Mari Gjersøe møttes på Tinder, startet de med å gå i fjellet sammen. Snart ble mødrene med tilsammen fem barn, kjærester.

SKEIV SOUL: Beharie er elsket for sin genreoverskridende, organiske indiesoul og sine vare, poetiske tekster om identitet, kjærlighet og sårbarhet.

MANN MED LENGSEL: Sven Henriksen har omsider landet lykkelig i sitt eget liv som dramatiker, forfatter og artist, og med en mann han elsker.

KJÆRE DAGBOK: – Hvor mange av oss dokumenterer sexlivene våre? De færreste. Men det synes jeg flere burde gjøre, sier Tone Hellesund, professor i kulturvitenskap og leder for forskningsprosjektet Queerdom.

SKJULT KJÆRLIGHET: En av de som har donert brev og dagbøker til Skeivt arkiv, er den pensjonerte kjernefysikeren Ulf Tveten. Han ble hivpositiv i 1988.

BLIKK er Norges eneste skeive magasin. BLIKK:NO er landets eneste skeive nyhetsavis på nett.

Bli abonnent: https://blikk.no/abonnement

Takk for at du støtter skeiv journalistikk!

Powered by Labrador CMS