Pride

Thon Hotels snur

La ned forbud mot regnbueflagg, men nå snur konsernet.

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag kom nyheten om at Thon Hotels hadde gått ut beskjed til ansatte om å ikke heise regnbueflagget under Pride.

 Begrunnelsen de ga var at ingen skal diskrimineres. De sa også at det å fremme likeverd, like muligheter og rettigheter er temaer konsernet deres arbeider med systematisk gjennom hele året.

«Vi har ikke heist regnbueflagg på flaggstengene våre fordi vi ønsker å være nøytrale, og at inkludering og mangfold skal favne alle», skrev konserndirektør Morten Thorvaldsen til TV 2.

Nå har konserndirektøren snudd. I en intern melding TV 2 har fått tilgang til, skriver Thorvaldsen:

«Når medarbeidere og venner oppfatter at vi tar avstand fra verdiene vi står for, har vi undervurdert kraften av å ikke heise Pride-flagget, mens vi feirer mangfoldet. Derfor endrer vi beslutningen og heiser flagget.»

I en pressemelding skriver Thon Hotels at mange har oppfattet avgjørelsen om ikke å ha Pride-flagg på deres hoteller som at de ikke støtter Pride-markeringen.

 «Det gjør vi absolutt. Mangfold, inkludering og toleranse er en forutsetning for vår virksomhet og drift. Vi håper og gleder oss til folk tar til gatene og markerer Pride også i år, det skal mange av våre ansatte gjøre. Vi vil også vise vår støtte i sosiale medier og på hotellene våre», skriver Thorvaldsen i pressemeldingen.

 

 

 

 

 

Powered by Labrador CMS