MGP

Skrellex går for seier i MGP

– Det er noen momenter i showet som en HMS-ansvarlig nok ikke ville godtatt, sier Kai Thomas Larsen, bedre kjent som Skrellex.

Skrellex.
Publisert

Helt siden han som 12-åring så Dana International fra Israel, med sin fjærkledde kjole, vinne Eurovision Song Contest i 1998, har Kai Thomas Ryen Larsen vært hekta på Eurovision og MGP.

I tredje delfinale lørdag 28. januar deltar Kai Thomas Larsen som sitt drag alter ego Skrellex med låta «Love Again».

Blikk får huket tak i Larsen i det han kommer fra akupunktøren, hvor han har hatt nåler i halsen for å sikre stemmen innen delfinalen lørdag.

– Safety first, som man sier, kvitrer Kai Thomas Larsen og forteller at han har slitt med en forkjølelse, og ikke minst nerver.

– Egentlig var jeg veldig glad for å være med i siste delfinale. Men nå har jeg lidd meg gjennom de forrige delfinalene, og bare ventet og ventet på min tur. I kveld er kvelden og jeg er klar for å gi alt, sier han til Blikk.

Det er ikke første gang i konkurransens historie at det står en dragartist på MGP eller Eurovision-scenen. Ketil Stokkan lente seg på Great Garlic Girls i låta «Romeo», som representerte Norge i 1986 i Grieghallen i Bergen. Queentastic, med Geir Lillejord og Dean Erik Andersen, deltok i MGP i 2006 med låta «Absolutely Fabulous». Og hvem kan vel glemme Conchita Wurst, som i 2014 endte opp med å vinne Eurovision Song Contest med låta «Rise Like a Phoenix»?

– Vi hadde første gjennomgang i MGP-studio på torsdag, og jeg har fått alt jeg har bedt om. Det blir helt magisk, sier han og holder kortene tett til brystet med tanke på hva publikum får se.

– Men det blir et realt Skrellex-show. Det er noen momenter i showet som en HMS-ansvarlig nok ikke ville godtatt. Så pass kan jeg avsløre, sier han og forteller at familien vil være på plass i salen.

– Både mamma og tante kommer for å heie, sier han.

Mamma-Skrellex og tante står for de fleste av kostymene til Skrellex, men i MGP har Larsen hentet inn draglegende og kostymedesigner Cårejånni Enderud.

– Det er så deilig å ha Cårejånni i teamet, og vi har jobbet tett i flere måneder nå. Han er en kløpper, og han kan drag, så vi er klare!

Powered by Labrador CMS