Adam Lambert med bandet Queen

Showet fortsetter

Publisert Sist oppdatert

Adam Lamberts fans, Glamberts, gikk nylig amok på Twitter da det ble kjent at favorittstjerna deres snart er aktuell i en dokumentarfilm. «The Show Must Go On» tar for seg reisen Lambert og bandet Queen har hatt sammen.

Samarbeidet mellom han og de gjenlevende medlemmene i Queen startet allerede i 2009, da Lambert ble publikumsyndling i «American Idol». Da fikk han opptre sammen med Brian May og Roger Taylor. Samme år gjorde de det også under MTV EMAs i Belfast.

Nå kan de se tilbake på åtte år sammen og en rekke konserter og turneer, som konserten i Telenor Arena utenfor Oslo i juni i fjor.

Nylig begeistret Adam Lambert og Queen fansen da de åpnet Oscar-utdelingen i Los Angeles med en hyllest til Queens tidligere vokalist og frontperson, Freddie Mercury. Det har vært litt av en reise for Lambert: fra å komme på andre plass i «American Idol» i 2009, til å overta mikrofonen til legenden Mercury i hans eget band, Queen.

Mandag 29. april fortelles hele historien når «The Show Must Go On - The Queen + Adam Lambert Story» har premiere på kanalen ABC i USA. Dokumentaren tar seerne med tilbake til Lamberts ungdomstid i Indianapolis via «American Idol» og til han ble en del av Queen.

Filmen byr på mengder av klipp fra livet bak scenen, fra konserter og intervjuer med Lambert, May, Taylor og Oscar-vinner Rami Malek, som spilte Freddie Mercury i filmen «Bohemian Rhapsody», samt et kobbel av kjendiser.

Da er det bare å krysse fingrene og håpe «The Show Must Go On - The Queen + Adam Lambert Story» blir å se på en strømmetjeneste her i Norge.

Powered by Labrador CMS