Skeive symptomer

Andy Fritsch har lang erfaring med å bruke kinesisk medisin i behandlingen av skeive. Irritabel tarm eller forstoppelse kan ofte skyldes minoritetsstress, mener terapeuten.

Publisert Sist oppdatert

Den kinesiske medisinen ble grunnlagt for om lag 3000 år siden og baserer seg på en mer helhetlig forståelse enn den vi finner i vestlig medisin, ifølge Andy Fritsch.

– Vi skiller ikke mellom kropp, sinn og liv og observerer og behandler samspillet mellom mennesket, natur og ånd. I kinesisk medisin handler alt om å opprette balanse. Yin og yang er det grunnleggende prinsippet som representerer spenningsfeltet mellom alle ytterpunkter i naturen, og samspillet og balansen mellom dem er på mange måter utgangspunktet for kinesisk medisin, forklarer Fritsch.

Han jobbet som økonom da han oppdaget kinesisk medisin på begynnelsen av 2000-tallet. Det som høres ut som et kvantesprang, var egentlig en ganske naturlig og flytende overgang, ifølge Fritsch selv.

– Jeg var ikke en vanlig økonom. Jeg jobbet mest med naturressurser, og da broren min utdannet seg til kiropraktor, begynte jeg å snuse på forskjellige alternative retninger, forteller den homofile terapeuten som flyttet fra Minnesota til Oslo i 2009.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

1,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS