– I den sjangeren jeg driver med, har publikum kanskje litt behov for å bli mer kjent med den som skjuler seg bak alle figurene. Det har ført til at showene mine har blitt mer personlige etterhvert, forteller Bjarte Hjelmeland.

Et JA-menneske

Bjarte Hjelmeland er tilbake. Det er også gamle Borghild på 86 år. I det første showet smuglet hun dop, i nummer to drev hun med våpensalg. I «JA!» innser hun at hun er født i feil kropp.

Publisert Sist oppdatert

Skuespillerens første soloshow «Gu kor gøy» ble en massiv suksess med 63.000 solgte billetter. For soloshow nummer to «I lånte fjær», ble Bjarte Hjelmeland kåret til årets mannlige scenekomiker under utdelingen av Komiprisen i 2016.

I oktober har han premiere på sitt nye humorshow «JA!». Og det skjer selvsagt i Bergen.

– Det har blitt slik at jeg starter i Bergen. Begge de forrige showene hadde premiere der, og siden var det ut på veien.

Slik tenker Hjelmeland at det skal bli denne gangen også. Forskjellen fra tidligere er at han starter spilleperioden om høsten. Det er et bevisst valg, som åpner for å by bergensere og andre på humor i høst og vintermånedene, og seg selv på en sommer i Grimstad. Deretter blir det å reise gjennom landet fra sør til nord i samarbeid med Riksteateret.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

1,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS