– Det er kanskje vanskelig å tro, men jeg er ganske lat med hensyn til utseendet mitt. Jeg bruker i snitt fem minutter hver dag, takket være Botox og Restylane, sier Thomas Sundeen.

Tester grenser

Selv om Thomas Sundeen har lagt fitness på hylla, trener han fortsatt fire–fem ganger i uka. Og han har brukt Botox i ei årrekke. – Personligheten min er slik at jeg har et behov for å utsette meg for ekstreme prøvelser i ny og ne.

Publisert Sist oppdatert

Ifølge tall fra Apotekforeningen ble det i 2014 kjøpt Botox-produkter for 16 millioner kroner her til lands. Det er en femdobling på ti år. Stadig flere lar seg stikke med nåler i kampen mot forfallet og tidens tann. Thomas Sundeen er en av dem, og han er ikke flau over å innrømme det heller.

– Men nå møtes jeg oftere med spørsmål enn med fordommer, forteller han mens vi humper av gårde med lokaltoget fra Oslo til Ås en sein ettermiddag.

Turen går til hans faste skjønnhetsklinikk Vanitas, som drives av ekteparet Frode Molund Haugen og Svein Morten Aune. Her skal Sundeen ta en Skinbooster-behandling.

– Jeg får spørsmål som «Hvorfor i all verden gjør du det? Du er jo så fin slik du er». Og det kan de kanskje ha rett i. Men det er jo mange som ikke har sett meg før jeg begynte med slike behandlinger.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

89,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 6 måneder

449,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS