Bent Sandvand og Jimmi Neiiendam har drevet fire serveringssteder sammen på Sørlandet, og har også invitert på Skeiv Café i restauranten sin i Mandal, som ble en suksess.

Bent og Jimmi skiller lag både som business- partnere og ektepar

På restaurantene sine har de vist «rumpa» til pensjonister, servert kronprinsparet, invitert på Skeiv Cafe og fått korona. Men nå er det slutt.

Publisert Sist oppdatert

I sentrum av Mandal ligger det en kafé på et hjørne ved siden av skobutikken Tønnesen 1937. Her har Bent Sandvand og Jimmi Neiiendam drevet Tidemands Cafe siden 2019, og servert gjestene sine danske og norske retter, middager og hjemmelaget sjokolade.

– Vi har hele tida vært opptatt av særpreget, av å skape noe som det ikke finnes maken til i samme by. Det nytter ikke å kopiere naborestauranten, og vi har vært opptatt av å ha danske retter på menyen, noe som har vært veldig populært. To restauranter har tidligere måttet gi seg i det samme lokalet, men vi har hatt god omsetning, så det er ikke derfor vi gir oss.

– Nei, for vi klarte oss bra, vi hadde god omsetning i januar, februar og halve mars i fjor før koronaen kom, sier Bent.

– Klart vintersesongen er en utfordring i denne bransjen, men slik er det i alle sørlandsbyer, kanskje med unntak av Kristiansand. sier Jimmi.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

89,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 6 måneder

449,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS