Oslo Pride i dag

12-timers Pride-bonanza på SALT

DRAMAqueen tar over SALT og inviterer alle som identifiserer seg som kvinner, ikke-binære og vennene deres til en heldagsfest. Se høydepunkter fra Oslo Pride.

Bente Jørgensen og Martine Hammervold-Austinat i DRAMqueen.
Publisert Sist oppdatert

 Fredagen med DRAMAqueen & Friends 12-timers pride-bonanza

Fredagen på Oslo Pride blir som alltid en het og svett affære for alle som identifiserer seg som kvinner, ikke-binære og deres venner. Klubbkonseptet og dj-duoen DRAMAqueen har produsert Fredagen for Oslo Pride siden 2018 og etter to lange år med pandemi flyttet de i 2022 festen til sine venner på SALT for en 12-timers pride-bonanza med DRAMAqueen and friends. Det blir konserter, quiz, karaoke, standup og så klart djs på alle scener. Ordinær pris: 320. Billetter i døra: 350. Aldersgrense 20 år.

 Fredagen med DRAMAqueen & Friends 12-timers pride-bonanza, kl. 15, SALT, Langkaia 1.

 Skeiv verden & Oslo World presenterer: DJ Nefertiti

Da dj Nefertiti startet å dj i 2009 var misjonen hennes å bringe arabiske og afrikanskje sjangere som afrohouse, kwaito, highlife og kizomba til Oslos dansegulv. Hun har spilt på klubber som The Villa, Internasjonalen, Turkish Delight og Jaeger og fyller alltid dansegulvet. Nå inntar hun Pride Park med Skeiv Verden og festivalen Oslo World.

Skeiv verden & Oslo World presenterer: DJ Nefertiti, kl 15, Kulturscenen, Pride Park, Kontraskjæret.

«Askeladden og de BESTE hjelperne» av Campingkompaniet

Campingkompaniet er et omreisende teaterkompani som turnerer Norge rundt, på kryss og tvers, og inn i de mest krikete kroker, under det overordna mottoet «teater for folk der de er». Nå kommer de til Mini Pride med den forrykende forestillinga «Askeladden og de BESTE hjelperne». For ja, Campingkompaniet lager teaterforestillinger basert på gamle norske folkeeventyr, men med en aldri så liten tvist.

«Askeladden og de BESTE hjelperne» av Campingkompaniet, kl. 16, Mini Pride, Myntgata 2.

Queer youth party: IN PRIDE WE TRUST

Skeiv Ungdom inviterer til rusfri fest for alle under 30 år. Koret Q*oir opptrer, dj Alphadiva spiller og kveldens MC er Elektra Puzzz.

Queer youth party: IN PRIDE WE TRUST, kl. 19, SubScene, Rosenkrantz’ gate 17.

Powered by Labrador CMS